01. november 2019
Dit jaar mag de Masters of LXRY zich de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Van 12 t/m 16 december brengt de beurs de liefde naar de Amsterdamse RAI. Deze editie staat in het teken van de liefde: The LOVE edition. Liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie. Rick Moorman House of Men is er dit jaar ook weer bij en groter dan ooit.
26. juni 2019
Ieder seizoen is het weer raak, de detailhandel slaat op hol onder de noemer: Sale. Winkels die er normaal gesproken prachtig uitzien, worden omgetoverd tot recht toe recht aan winkels. Wij willen dit graag anders doen.
27. oktober 2018
Als derde generatie van Moorman Mannenmode, wilde Dennis Moorman graag een nieuw label in onze winkel introduceren. Een label, dat een alternatief biedt. Om onder andere de starter aan het begin van zijn carrière, een betaalbaar en kwalitatief pak te kunnen aanbieden.
08. juni 2018
De collectie van Solferino is gewijd aan de geschiedenis van de Slag bij Solferino. In de collectie zijn details verwerkt van de militaire kleding van destijds. Wij doneren 10% van de opbrengst van deze collectie aan het Rode Kruis.
23. januari 2018
Een succesvolle tailleur, weervrouw, cabaretier en Olympisch schaatskampioen: Alle vier zijn ze bekend geworden door hun vak en worden nu in het theater samengebracht om u mee te nemen in hun bijzondere werelden. Ze zijn gewend om in de spotlights te staan, maar dit is toch wel héél anders!
16. augustus 2017
Op de Masters of LXRY 2017 is speciale aandacht voor onze collectie van Solferino. De kenmerkende colberts verwijzen naar de heritage van het merk; de slag bij Solferino. Speciaal voor deze editie van de Masters of LXRY is er een smoking colbert ontwikkeld, zoals het originele smoking jacket ooit bedoeld is voor de mannen die zich zonder overlast van geur weer bij de dames kunnen voegen, na het roken van een sigaar. Velours absorbeert namelijk rooklucht. Het velours jasje is afgewerkt met...
22. juli 2017
Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen. Wij zijn er trots op dat wij ook dit jaar weer een van de deelnemers zijn van dit spraakmakende evenement dat van 7 - 11 december plaatsvindt in de RAI...
31. mei 2016
Bekijk hier het fragment van het interview dat op LXRY TV is uitgezonden met Rick Moorman.
26. februari 2016
Een wijntje bij een knipbeurt, een glaasje tijdens het doorpassen. Winkeliers doen er alles aan om hun klant een beleving te bieden om zo de broodnodige klanten te trekken. “Innovatie” zeggen de winkeliers. “Broodroof” claimt de Slijtersunie. En “illegaal” zegt de wet. Aan tafel: voorzitters Ron Andes van de SlijtersUnie en Jan Meerman van brancheorganisatie INretail gaan erover met elkaar in debat. Samen met Rick Moorman, eigenaar van kledingwinkel House of Men.
24. oktober 2015
Rick Moorman bij Van Liempt Live: het consumentenvertrouwen is in jaren niet zo hoog geweest, de crisis ligt achter ons, en dan mag je als miljonair weer laten zien dat je een dikke portemonnee hebt. Geld moet weer rollen en waar kan dat beter dan op de beurs voor de rich and famous: de Masters of Luxury! Aan tafel beursorganisator Yves Gijrath en modeman Rick Moorman. Bekijk hier het fragment.

Meer weergeven