18. april 2021
In de media | Rick Moorman in de uitzending van Paul van Liempt - 6
In april zat Rick weer aan tafel bij Paul van Liempt. Kijk hier de uitzending terug.
06. april 2021
In de media | Gelderlandplein: lokale trots
Bij Rick Moorman House of Men draait het om mensen. Hun grote kracht is de persoonlijke aandacht voor elke klant en de service die zij al meer dan 40 jaar bieden.
11. januari 2021
In de media | Rick Moorman in de uitzending van Paul van Liempt - 5
In januari zat Rick opnieuw aan tafel bij Paul van Liempt in het programma Voor de Ommekeer. Rick geeft - nu ook alle niet-essentiële winkels gesloten zijn - aan:"Ik ben een beetje de weg kwijt. En ik ben niet de enige ben ik bang..."
15. november 2020
In november zat Rick weer aan tafel bij Paul van Liempt in het programma Voor de Ommekeer. Dit keer praten ze verder over de impact van de coronamaatregelen.
30. augustus 2020
In augustus was Rick te gast in de Plezierinspiratie Podcast van Suzan Veldkamp. Hij doet bewust wat hij leuk vindt. Leuk staat daarbij overigens niet gelijk aan gemakkelijk. Leuk staat voor datgene wat je uitdaagt en waarvan je groeit. Luisteren naar de gehele Plezierinspiratie Podcast? Dat kan via iTunes, Spotify en SoundCloud.
16. augustus 2020
In augustus is Rick weer uitgenodigd om bij Paul van Liempt aan tafel te zitten in het programma Voor de Ommekeer. Dit keer praten ze verder over de problemen in de detailhandel veroorzaakt door de coronacrisis.
16. juni 2020
In april was Rick Moorman op bezoek bij Paul van Liempt in het programma Voor de Ommekeer. Twee maanden later zit hij nogmaals aan tafel. Dit keer gaat Paul van Liempt in gesprek over de coronacrisis en de retail met directeur Inretail Jan Meerman en Rick Moorman.
27. april 2020
Afgelopen week was Rick Moorman op bezoek bij Paul van Liempt in het programma Voor de Ommekeer. Voor de Ommekeer is een platform dat mensen uit verschillende disciplines en maatschappelijke sferen bij elkaar brengt om na te denken over de grote veranderingen van deze tijd. Dit keer praten zij over de gevolgen van de coronamaatregelen op de economie en het bedrijfsleven.
02. april 2020
Rick Moorman House of Men is gevestigd op het Gelderlandplein in Amsterdam. De herenmodezaak is nog steeds open, ondanks de coronacrisis. Rick wil dat graag, niet alleen voor zijn klanten, ook om zijn personeel een basis te kunnen bieden in deze roerige tijd. Hier vertelt hij meer over in de Podcast: Ondernemen in tijden van Corona (Een-tweetje met Yves).
01. november 2019
Dit jaar mag de Masters of LXRY zich de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Van 12 t/m 16 december brengt de beurs de liefde naar de Amsterdamse RAI. Deze editie staat in het teken van de liefde: The LOVE edition. Liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie. Rick Moorman House of Men is er dit jaar ook weer bij en groter dan ooit.

Meer weergeven