Lezingen

Velen gingen u voor en organiseerden binnen hun bedrijf of netwerk een lezing van Rick Moorman. Door een combinatie van ervaring, opgedaan in de pakkenbranche en bekeken vanuit verschillende invalshoeken, ontstaat een boeiend en informatief verhaal waar uw deelnemers nog lang van zullen nagenieten. De lezing wordt ondersteund door een professionele PowerPoint-presentatie en wordt geboekt via deze site.

 

Wat houdt de lezing in? 

Een ludieke combinatie van infotainment (over de historie, het effect van kleding en het betere pak) met een sapje en aansluitend de mogelijkheid tot shoppen voor een businesspak, uiteraard tegen een aangepaste prijs.De lezing kan zowel bij u op het bedrijf, als een soort afsluiting van de week bijvoorbeeld.

 

Kiest u voor een presentatie en aansluitend een lezing dan zullen wij in de week voorafgaand aan de lezing twee paspoppen in het bedrijf opstellen.

 

Voor wie?

Bedrijven of clubs die hun bijeenkomst luchtig en informatief willen afsluiten. Thema´s als professionele persoonlijke presentatie, dresscodes, anekdotes en tips voor dress sense passeren de revue en u profiteert van een “pakkend” voordeel.

 

De lezing is gericht op bedrijven en professionals die pakken dragen. Bedrijven die u o.a. voorgingen zijn Siemens, ETC pluz, ING bank, Kembo, Businessclub Sparta-Rotterdam, businessclub Rotterdam Basketbal, businessclub Rotterdam centrum, Z-Press, Tulp keukens, Osram, HES Amsterdam en diversen overheidsinstellingen.

 

Voor verdere informatie en boekingen: info@rickmoorman.nl

 

Indien u geïnteresseerd bent laat het ons weten voor een vrijblijvend informatief gesprek.