Retourneren

Bent u niet helemaal tevreden met uw product(en)? Dat vinden wij vervelend, maar maakt u zich geen zorgen! Bij Rick Moorman House of Men kunt u, bij gebruik van het meegestuurde retourlabel, geheel gratis uw bestelling terugsturen. Vervolgens krijgt u uw aankoopbedrag terug.

 

Voor het retourneren hebben we wel een aantal voorwaarden opgesteld: 

 • Retourneren per post
  Gebruik het meegeleverde retourlabel. U heeft 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) om uw producten terug te sturen. Zo heeft u ruim de tijd om uw producten te passen en te kijken of alles naar wens is. Houd er wel rekening mee dat u het product in dezelfde staat teruggestuurd wordt, zoals u deze heeft ontvangen. Het product dient in originele staat te zijn en voorzien te zijn van de bijbehorende verpakking. Uiteraard mag het product wel gepast worden. Zijn de producten bij ontvangst beschadigd? Neemt u dan contact met ons op, uiteraard mag u het product dan kosteloos aan ons retourneren. 

  Retouradres:
  Gelderlandplein 135
  1082 LV
  Amsterdam 

  Na ontvangst van uw retour, ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug op uw rekening. 
 • Retourneren in onze stores
  U heeft ook de mogelijkheid om de producten te retourneren in onze winkel. Wilt u uw artikel ruilen, dan wordt dit in de winkel op uw nieuwe kassabon verrekend. Als u uw aankoop retourneert, maar het artikel niet ruilt of een ander artikel koopt, wordt het bedrag via de webshop aan u terugbetaald.