Masters of LXRY

Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

Afgelopen jaar stond Rick Moorman | House of Men op de jubileumeditie van de Masters of LXRY. Ruim 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland bezochten het evenement. Dit jaar vindt de 16e editie plaats met als thema de 'Design Edition'. Wij zijn er trots op dat wij ook dit jaar weer een van de deelnemers zijn van dit spraakmakende evenement dat van 7 - 11 december plaatsvindt in de RAI Amsterdam. 

 

2017: Design Edition

‘Een luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambachtelijkheid en uniciteit: Masters of LXRY. In vijf hallen verdeeld over een record oppervlakte van 37.500 m2 kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… En mensen. Dit jaar staat de beurs in het teken van Design en is de entree ingericht als design walhalla, waar langs de route naar de beurslobby de bezoeker een reis aflegt langs vijftig jaar Nederlands topdesign.


Impressie Masters of LXRY 2016


LXRY TV bij Rick Moorman | House of Men