Mijn man wil blauw - Rick Moorman

In Mijn man wil blauw leest u Rick Moorman zijn modebelevenissen, historische achtergronden, kijk op mode in de sportwereld én daarnaast krijgt u praktische tips.

Ideaal handboek dus! Voor eigen gebruik maar ook ideaal als relatiegeschenk.

 

Beschrijving 

De wieg van Rick Moorman heeft letterlijk in de kleermakerij gestaan op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Hij is uiteindelijk opgegroeid in de nabijheid van Amsterdam. Mede door deze achtergrond heeft Rick zijn natuurlijke flair weten te combineren met de kenmerken van beide steden.

 

De vliegende start in de modebranche bracht Rick via Jockey International, Van Balen Amsterdam, Robey en Van Gils International uiteindelijk tot de modeondernemer die hij nu is. Naast de mannenmode winkels in Amsterdam en voorheen Rotterdam, is Rick ook de man achter de kleding-, schoenen- en brillenlijn van Humberto Tan. 

 

De velen door hem geklede mannen, door de jaren heen bekenden en minder bekenden, hebben Rick ook actief gemaakt op andere gebieden dan alleen kleding.

 

Onder zijn motto; 'Never Underestimate The Power of a Good Suit' was en is hij actief in de sportwereld. Onder andere bij Sparta Rotterdam als woordvoerder en ad interim voorzitter in het turbulente seizoen 2003-2004. Ook in de wereld van de media vindt Rick zijn weg. De wekelijkse bijdrage in de vrijdagochtend show van Radio 10 Gold. Zijn kledingitems bij Omroep Max. De lezingen en de pakkenborrels en tegenwoordig zelfs als deelnemer in de theatertour 'De LUL-verhalen'. 

 

Daarnaast vertrouwt hij op meer dan regelmatige basis, diverse columns over zijn bevindingen, gecombineerd met historische feiten maar vooral vanuit het gezichtspunt van Rick, aan het papier toe.

 

Uiteindelijk is Rick Moorman gewoon een man in pak, bij voorkeur blauw!

'Mijn man wil blauw' bevat vooral columns en korte verhalen over het wel en wee in de mode, de sport en de zakenwereld, beschreven vanuit de belevingswereld van Rick Moorman...

 

--

 

Als klant van Rick Moorman kunt u deze nu bestellen voor:

€ 19,95

 

Indien bestemd voor relatiegeschenk bij afname van 18 stuks:

€ 15,00 incl. 6% B.T.W.

 

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: info@rickmoorman.nl

Dan wordt er meteen een persoonlijke boodschap ingezet!