Evenementen | Masters of LXRY 2019

Dit jaar mag de Masters of LXRY zich de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Van 12 t/m 16 december brengt de beurs de liefde naar de Amsterdamse RAI. Deze editie staat in het teken van de liefde: The LOVE edition. Liefde voor vakmanschap en passie voor perfectie. Rick Moorman House of Men is er dit jaar ook weer bij en groter dan ooit. 

Op de Masters of LXRY komt het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel samen. Dit alles gebouwd onder de pijlers kwaliteit, ambachtelijkheid en uniciteit. 

 

“Masters of LXRY is een podium dat past bij wat ik dagelijks doe. Als je het goed ontleedt en ziet wat er getoond wordt op deze beurs, dan ben ik trots dat ik er sta: de meesters van het luxe leven."  - Rick Moorman in LXRY Magazine, klik hier

Dit jaar is onze stand groter dan ooit. We hebben de handen ineengeslagen en werken samen met de grootste merken, waaronder Canali, Hugo Boss, Bogner, JOOP!, Van Laack, JOB86 en Solferino e.a. U vindt in onze stand een grote bar, waar de lekkerste wijnen en catering worden geserveerd. Daarnaast kunt u zich als een echte Formule 1 coureur wanen en racen in een van de racesimulators van het Formule 1 Café. Komt u op zaterdagmiddag? Dan is ook Rob Kamphues aanwezig op onze stand. 

Algemene informatie

Locatie: Europacomplex, RAI Amsterdam

Entree: Elicium Centre

Datum: 12 t/m 16 december 2019

 

Openingstijden

Donderdag 12 december: 20.00 - 01.00 (enkel op uitnodiging)

Vrijdag 13 december: 13.00 - 22.00 uur

Zaterdag 14 december: 12.00 tot 22.00 uur

Zondag 15 december 11.00 tot 21.00 uur

Maandag 16 december: 12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)

 

Programma

Het actuele programma vindt u op de website van LXRY.nl.

 

Dresscode

Donderdag: Black Tie

Vrijdag t/m zondag: Tenue de Ville

Maandag: Business Suit

 

Tickets

Via LXRY.nl te bestellen voor €50,- per persoon per dag (vrijdag, zaterdag, zondag en maandag).
Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa.