Nieuws | Een nieuwe kijk op sale

Ieder seizoen is het weer raak, de detailhandel slaat op hol onder de noemer: Sale. De winkels die er normaal gesproken prachtig uitzien worden omgetoverd tot recht toe recht aan winkels waarbij productpresentatie wordt veranderd in een graaibakken c.q. rekken walhalla. Speciaal geproduceerde artikelen worden toegevoegd en hebben 'opeens' een vriendelijker prijskaartje met wel kortingen tot 70%. Wij willen dit graag anders doen. 

 

Wij zijn blij met onze klanten, u dus, en begrijpen heel goed dat deze periode bij uitstek geschikt is voor seizoensartikelen die aantrekkelijker geprijsd zijn. Maar om nu 6 weken lang onze winkel om te toveren tot een magazijn daar voelen wij, en wellicht u ook, niet veel voor.

 

Wij presenteren daarom de House of Men - Special Sale.

 

Gedurende een korte overzichtelijke periode maken wij onze prijzen aantrekkelijker.* Dit geldt voor alle kledingstukken die wij in huis hebben. Hebben wij het in deze periode niet voorradig en kunnen we het bestellen? Dan maken we deze bestelling ook aantrekkelijker voor u. 

 

Vrijdag 28 juni tot en met zondag 7 juli:

25% korting op de gehele collectie

 

Dit betekent dus 25% korting op alles:  van ondergoed, sokken, riemen, polo’s, shirts, pantalons, pullovers, bermuda’s, jacks, jassen, colberts, pakken, schoenen, dassen, tot en met de pochetten. Kortom: het gehele assortiment!

 

En mocht bijvoorbeeld dat ene witte business shirt er niet zijn, dan bestellen we deze voor u. Op deze bestelling krijgt u dan een korting van 15%.

 

Graag tot ziens en weet: wees welkom!

 

Team Rick Moorman

 

*Uitgesloten van deze actie zijn de volgende merken: Mont Blanc, Jarre Technologies en Truefitt & Hill.