Brands | Lancering Dennis M - Start with a smart suit

Als derde generatie van Moorman Mannenmode, wilde Dennis Moorman graag een nieuw label in de winkel introduceren. Een label, dat een alternatief biedt. Om onder andere de starter aan het begin van zijn carrière, een betaalbaar en kwalitatief pak te kunnen aanbieden. 

Volgens Dennis is er altijd een aanleiding voor het kopen van je eerste pak. Een sollicitatie, een feestje of een presentatie. Als je eenmaal een mooi pak hebt aangeschaft wil je dat voor meerdere gelegenheden kunnen gebruiken. Het pak voor je diploma-uitreiking wil je misschien ook kunnen dragen naar je eerste sollicitatiegesprek. Een pak is de eerste stap die je zet om jezelf goed te presenteren bij sollicitaties, interviews of netwerkborrels. Als starter begin je onderaan de ladder. Het is alleen jij én hoe je jezelf presenteert. Met Dennis M wil hij de starter een kwalitatief en betaalbaar alternatief bieden. 

 

 


Luxe én kwaliteit staan in de zaak hoog in het vaandel. Dennis is op zoek gegaan naar en juiste kansen en mogelijkheden om het label Dennis M zo kwalitatief en tegelijk betaalbaar mogelijk te maken. Dennis koopt de laatste meters stoffen op van o.a. de volgende merken: Vitale Barberis, Loro Piana en Cerutti.  Wanneer er geen gehele pakkenseries meer van kunnen worden gemaakt, worden deze stoffen namelijk niet meer gebruikt.  Dennis gebruikt deze stoffen van hoogwaardige kwaliteit voor zijn collecties. Dit betekent dat er van ieder pak, maar een aantal stuks wordt gemaakt. Dit maakt je pak niet alleen uniek, maar ook een duurzamere keuze. Mede daarom spreken wij van een 'Smart Suit'.  Dezelfde kwaliteit die u van de zaak gewend bent, maar dan met een prachtige prijs van €399,-. 


Op donderdag 25 oktober werd de eerste collectie van Dennis M gelanceerd. Dit was een groot succes. Aan het eind van de avond, was een groot deel van zijn collectie verkocht. Twee keer per jaar kiest Dennis nieuwe stoffen uit voor de winter- en zomercollecties. De collecties vindt u gedurende het jaar bij ons in de winkel. Meer weten over het merk Dennis M, klik hier