Nieuws | Rick Moorman in het theater met De Vakidioten

Een succesvolle tailleur, weervrouw, cabaretier en Olympisch schaatskampioen: alle vier bekend geworden door hun vak en worden nu in het theater samengebracht om u mee te nemen in hun bijzondere werelden. Ze zijn gewend om in de spotlights te staan, maar dit is toch wel héél anders!


Amara Onwuka, Jochem Uytdehaage, Rick Moorman en Kees van Amstel! Zijn ze nou écht 'vakidioten' of zijn ze gewoonweg intens gepassioneerd? Wat drijft hen eigenlijk? Wat wilt u van ze weten? Laat uzelf verrassen, inspireren en meeslepen door De Vakidioten! Persoonlijk, grappig, ontroerend en openbarend. 

 

Vak•idi•oot (de; m,v; meervoud: vakidioten) 1 iem. die alles van zijn vak weet, maar verder niets.

 

Wilt u aanwezig zijn? Dat kan! 

Zaterdag 3 maart 2018 - Stadsschouwburg Amstelveen - grote zaal, 20.00 uur

 

Voor vaste relaties en klanten bieden wij de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij deze uitvoering op zaterdag 3 maart in de Stadsschouwburg van Amstelveen. Wanneer u de aankomende periode (t/m 24 februari) bij ons in de winkel langskomt, maakt u kans op een van de 20 sets van 2 kaarten voor deze voorstelling. Gezellig samen een avondje uit!