Evenementen | Solferino op de Masters of LXRY

Op de Masters of LXRY 2017 is speciale aandacht voor onze collectie van Solferino. De kenmerkende colberts verwijzen naar de heritage van het merk; de slag bij Solferino.

 

Speciaal voor deze editie van de Masters of LXRY is er een smoking colbert ontwikkeld, zoals het originele smoking jacket ooit bedoeld is voor de mannen die zich zonder overlast van geur weer bij de dames kunnen voegen, na het roken van een sigaar. Velours absorbeert namelijk rooklucht.

 

Het velours jasje is afgewerkt met hoogwaardige zijde details, waardoor er een moderne ‘smoking’ colbert ontstaat. Deze kan moeiteloos gecombineerd worden met bijbehorend pantalon, maar ook in combinatie met een jeans ontstaat een moderne variant voor elk feest (waar geen black tie dresscode geldt). 

 

Nieuwsgierig naar de collectie? Bekijk deze in onze winkel. Neem zeker ook een kijkje bij ons op de stand bij de Masters of LXRY 2017. 

 

Lees het gehele artikel op LXRY.nl. Klik hier