Persbericht | Rick Moorman House of Men wint Retail Excellence Award 2014

Wat een geweldige bekroning zondag 13 juli jongstleden, voor al het werk wat ons team de afgelopen maanden heeft verricht.

 

Het team van Rick Moorman gaat verder dan onze medewerkers op de vloer. Deze prijs geldt ook voor onze architect, de aannemer, de interieurbouwer, onze samenwerkende leveranciers/merken, de medecollega's in de branche maar ook op het winkelcentrum Gelderlandplein.

 

Alles valt in een keer op zijn plaats, de gigantische verbouwing van het Gelderlandplein, de ontwikkelingen in de markt maar vooral mede ook door u, u als bezoeker van onze winkel, u geeft ons de inspiratie om de dingen te ontwikkelen en te doen zoals we dit doen.

 

Onze dank gaat dan vooral uit naar u als relatie van Rick Moorman | House of Men.

 

 

Team Rick Moorman | House of Men

 

Download hier het persbericht.