Brands | The Canali Made to Measure experience, krijg een van Laack maatwerk Meisterwerk shirt cadeau

 

Si Misura is een dienst waarmee u een pak kunt creëren dat absoluut uniek is en exclusief voor u gemaakt is. U krijgt advies op maat van onze medewerkers, die u helpen bij het kiezen van een stijl, pasvorm en een stof. U heeft ontelbare keuzemogelijkheden die elk seizoen worden vernieuwd, vele hiervan worden exclusief voor Canali gemaakt.

 

 

U ziet uw creatie tot in het kleinste detail vorm krijgen door het selecteren van revers, knopen, zakken, voeringen en kragen - een uitzonderlijke selectie van elementen - die een Su Misura-kledingstuk zo exclusief maken. 

 

Het maatpak wordt vervolgens vakkundig vervaardigd in Italië en wordt binnen ongeveer 4 tot 6 weken geleverd. Het eindresultaat is een op maat gemaakt pak dat een bewijs is van de stijl en elegantie van de drager, wiens naam op het etiket is geborduurd. 

 

... een van Laack maatwerk Meisterwerk shirt t.w.v. €299,- cadeau!
Bij aankoop van een Canali maatpak krijgt u nu tijdelijk* een van Laack Meisterwerk shirt cadeau.

 

Meesterwerken, in de ware zin van het woord, dat zijn de luxe maatwerk Meisterwerk shirts van van Laack. Ze combineren de hoogste kwaliteitsnormen met nobele, innovatieve ontwerpen in verschillende uitvoeringen. Door de meest exquise stoffen te selecteren, voegen de shirts luxe toe aan de huid en zijn een lust voor het oog. Deze premium kwaliteit shirts zijn een musthave voor de succesvolle zakenman. *geldig t/m 31 mei 2018